Værd at vide


Børns Voksenvenner i Køge får besøg af et smukt par

Af Henrik Hansen, den 13. juni 2022

Den 12. juni afviklede Børns Voksenvenner i Køge deres 10 års jubilæum på Kulturtorvet i Køge bymidte. I den forbindelse fik SportsCarBooking den fornemme ære at bistå med lidt af underholdningen i kraft af vores Ferrari 458 Italia og Lamborghini Gallardo Superleggera, men underholdningen inkluderede skam også Hoppeborg, Bungee Run, Ballonkunstner og Musik og meget meget mere.

I stålende solskinsvejr havde vores 2 flotte superbiler fornøjelsen af at køre ture med 16 af de fremmødte børn, som havde vundet en tur via diverse konkurrencer, og være med til at give dem en oplevelse som de sent vil glemme. Der var ihvertfald store smil og sjove grinmasser efter de steg ud af bilerne.

Vi takker for, også at have været med til at bidrage med at gøre dagen festlig.

Børns Voksenvenner i Køge
Børns Voksenvenner i Køge
Børns Voksenvenner i Køge
Børns Voksenvenner i Køge

Pension for Selvstændige skulle bruge et blikfang og valgte en Lamborghini Gallardo Superleggera

Af Henrik Hansen, den 12. maj 2022

På en høj solskinsdag den 7. maj leverede vi en Lamborghini Gallardo Superleggera til vores kunde Pension for Selvstændige med de skønne kulisser af Egeskov Slot i det sydfynske. I forbindelse med BilFestival 2022 havde Pension for Selvstændige valgt SportsCarBooking til at finde en god løsning i kraft af en lækker superbil som skulle hjælpe til at være blikfang på deres stand samt køre et antal ture med deres konkurrencevindere.

De valgte vores Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 som måtte en tur fra hovedstaden og køres en tur til Sydfyn. Og vi må tilstå, at bilen fik den ønsket effekt, for dér var rigtig mange af de besøgende som ville deltage i konkurrencen om en tur bag rattet af den vil superbil. Der var helt sikkert, en håndfuld glade deltagere, som kunne køre fra Egeskov Slot med en gevaldig oplevelse rigere og som helt sikkert ikke havde regnet med, at de nu kunne prale med at have siddet bag rattet af en italiensk superbil.

Skal vi også hjælpe jer med at give jeres event et opløftende forfriskning – Så skriv gerne til os, så vi kan finde en løsning til jer.


DIOR valgte vores smukke Mercedes-Benz 230 SL

Af Henrik Hansen, den 4. oktober 2021

Det er ikke altid kun til konfirmationer, bryllupper samt fødselsdage, hvor vi skal hjælpe med at gøre dagen mere festlig, altså når vi kommer forbi med en af vores lækre biler for at gøre en forskel for vores kunder.

Vi har nemlig lige hjulpet det store franske modehus Dior med at åbne en Dior Beauty Boutique i selveste Norge. Det er kommet i stand via det danske eventbureau We Are Hero, som manglede et blikfang til deres ikke helt ukendte kunde Dior, der netop i disse dage også er ved markedsføre deres nye duftserie Miss Dior.

Via vores samarbejdspartner We Are Hero, havde Dior udtrykt begejstring for vores beigefarvet Mercedes-Benz 230 SL fra 1964. Og man kan sagtens forstå deres valg, når man får kigget på udsmykningen af bilen som i disse dage og frem til 10. oktober står ved Dior butikken i indkøbscenteret Steen&Strøm i Oslo.

I kan læse mere samt se flere billeder fra den officielle åbning af Dior Beauty Boutique i Steen&Strøm HER!

Mangler I også et smukt blikfang til jeres event eller arrangement - Så skriv til os, så vi kan tage en dialog om jeres ønsker.

Dior valgte vores smukke Mercedes-Benz 230 SL