Værd at vide


Trackday bilerne

En dag på track med P1Apex

Af Henrik Hansen, den 24. september 2023

En af det ydelser som vi formidler gennem SportsCarBooking, er gavekort til trackday på 4 forskellige baner, 3 i Danmark, nemlig FDM Sjællandsringen, FDM Jyllandsringen og Padborg Park samt 1 i Sverige på den fantastiske bane Ring Knutstorp. Og det skal ikke være en hemmelighed at én af de ting som jeg elsker ved at være bilentusiast, er min mulighed for at hjælpe med som instruktør ved trackdays’ene sammen med P1APEX.

Jeg har gennem 10 sæsoner hjulpet til disse fede events som byder på lutter glade mennesker, som blandt andet får mulighed for at sidde bag rattet i enten en Ferrari 458 Spider, Lamborghini Hurácan, Porsche 911 GT3 RS eller en Audi R8. De 4 baner er vidt forskellige, men jeg kan ikke lade være med at udpege min favorit trackbane til at være svenskernes Ring Knutstorp som har alt hvad der er fedt, når bilernes formåen skal opleves.

Året har for min del, budt på 2 trackdays på henholdsvis FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen, hvor min opgave til dels går ud på at hjælpe kunderne ind og ud af bilerne så de sidder bedst muligt til deres livs oplevelse. En anden opgave er, at sidde ved siden af og guide kunden rundt på banen så den bedste mulige oplevelse opnås og sidst men ikke mindst, så kommer der også kunder som ikke selv kan køre turen, her hjælper vi instruktører med til at give dem en tur (co-driver tur), hvor farten ned af langsiden skal være en oplevelse som sætter sig i erindringen.

Se videoen herunder, hvordan en ”co-driver" tur kan tage sig ud.

Nu er sæsonen desværre snart slut, men tøv ikke med allerede at købe et gavekort til næste år HER!


Porsche 911 GT3RS
Trackday bilerne

Rapperen Fouli får hjælp til musikvideo af vores BMW 430i

Af Henrik Hansen, den 3. maj 2023

En spændende og anderledes opgave tikkede ind i mailboksen i begyndelsen af marts måned.

Sony Music havde nemlig et specielt ønske til optagelse af en musikvideo på Refshaleøen ved en af Københavns havnefronter og et ønske om en bil, hvor en af deres artister, som senere viste sig at være den danske rapper Fouli, skulle performe foran og indeni den.

Udfordringen var blot at bilen skulle stå klar aftenen efter……

Dialogen var i gang og min første indskydelse var, “Jamen de flest af vores biler er jo i vinterhi”, men gudskelov og til min store overraskelse, så blev dér efterspurgt en BMW til opgaven.

Sådan én kunne vi sagtens levere - da vores ejer af BMW 430i havde tid i kalenderen med så kort varsel.

Bilen blev accepterer af Sony Music, som mente at den var helt perfekt.

BMW-ejeren deltog på behørig afstand af videooptagelsen og fik lov til at tage et par billeder bagom.

Videoen blev lanceret i sidste uge - Så nu kan du opleve vores BMW 430i på slap line i musikvideoen herunder.

Børns Voksenvenner i Køge får besøg af et smukt par

Af Henrik Hansen, den 13. juni 2022

Den 12. juni afviklede Børns Voksenvenner i Køge deres 10 års jubilæum på Kulturtorvet i Køge bymidte. I den forbindelse fik SportsCarBooking den fornemme ære at bistå med lidt af underholdningen i kraft af vores Ferrari 458 Italia og Lamborghini Gallardo Superleggera, men underholdningen inkluderede skam også Hoppeborg, Bungee Run, Ballonkunstner og Musik og meget meget mere.

I stålende solskinsvejr havde vores 2 flotte superbiler fornøjelsen af at køre ture med 16 af de fremmødte børn, som havde vundet en tur via diverse konkurrencer, og være med til at give dem en oplevelse som de sent vil glemme. Der var ihvertfald store smil og sjove grinmasser efter de steg ud af bilerne.

Vi takker for, også at have været med til at bidrage med at gøre dagen festlig.

Børns Voksenvenner i Køge
Børns Voksenvenner i Køge
Børns Voksenvenner i Køge
Børns Voksenvenner i Køge

Pension for Selvstændige skulle bruge et blikfang og valgte en Lamborghini Gallardo Superleggera

Af Henrik Hansen, den 12. maj 2022

På en høj solskinsdag den 7. maj leverede vi en Lamborghini Gallardo Superleggera til vores kunde Pension for Selvstændige med de skønne kulisser af Egeskov Slot i det sydfynske. I forbindelse med BilFestival 2022 havde Pension for Selvstændige valgt SportsCarBooking til at finde en god løsning i kraft af en lækker superbil som skulle hjælpe til at være blikfang på deres stand samt køre et antal ture med deres konkurrencevindere.

De valgte vores Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 som måtte en tur fra hovedstaden og køres en tur til Sydfyn. Og vi må tilstå, at bilen fik den ønsket effekt, for dér var rigtig mange af de besøgende som ville deltage i konkurrencen om en tur bag rattet af den vil superbil. Der var helt sikkert, en håndfuld glade deltagere, som kunne køre fra Egeskov Slot med en gevaldig oplevelse rigere og som helt sikkert ikke havde regnet med, at de nu kunne prale med at have siddet bag rattet af en italiensk superbil.

Skal vi også hjælpe jer med at give jeres event et opløftende forfriskning – Så skriv gerne til os, så vi kan finde en løsning til jer.


DIOR valgte vores smukke Mercedes-Benz 230 SL

Af Henrik Hansen, den 4. oktober 2021

Det er ikke altid kun til konfirmationer, bryllupper samt fødselsdage, hvor vi skal hjælpe med at gøre dagen mere festlig, altså når vi kommer forbi med en af vores lækre biler for at gøre en forskel for vores kunder.

Vi har nemlig lige hjulpet det store franske modehus Dior med at åbne en Dior Beauty Boutique i selveste Norge. Det er kommet i stand via det danske eventbureau We Are Hero, som manglede et blikfang til deres ikke helt ukendte kunde Dior, der netop i disse dage også er ved markedsføre deres nye duftserie Miss Dior.

Via vores samarbejdspartner We Are Hero, havde Dior udtrykt begejstring for vores beigefarvet Mercedes-Benz 230 SL fra 1964. Og man kan sagtens forstå deres valg, når man får kigget på udsmykningen af bilen som i disse dage og frem til 10. oktober står ved Dior butikken i indkøbscenteret Steen&Strøm i Oslo.

I kan læse mere samt se flere billeder fra den officielle åbning af Dior Beauty Boutique i Steen&Strøm HER!

Mangler I også et smukt blikfang til jeres event eller arrangement - Så skriv til os, så vi kan tage en dialog om jeres ønsker.

Dior valgte vores smukke Mercedes-Benz 230 SL