Værd at vide


Trackday bilerne

En dag på track med P1Apex

Af Henrik Hansen, den 24. september 2023

En af det ydelser som vi formidler gennem SportsCarBooking, er gavekort til trackday på 4 forskellige baner, 3 i Danmark, nemlig FDM Sjællandsringen, FDM Jyllandsringen og Padborg Park samt 1 i Sverige på den fantastiske bane Ring Knutstorp. Og det skal ikke være en hemmelighed at én af de ting som jeg elsker ved at være bilentusiast, er min mulighed for at hjælpe med som instruktør ved trackdays’ene sammen med P1APEX.

Jeg har gennem 10 sæsoner hjulpet til disse fede events som byder på lutter glade mennesker, som blandt andet får mulighed for at sidde bag rattet i enten en Ferrari 458 Spider, Lamborghini Hurácan, Porsche 911 GT3 RS eller en Audi R8. De 4 baner er vidt forskellige, men jeg kan ikke lade være med at udpege min favorit trackbane til at være svenskernes Ring Knutstorp som har alt hvad der er fedt, når bilernes formåen skal opleves.

Året har for min del, budt på 2 trackdays på henholdsvis FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen, hvor min opgave til dels går ud på at hjælpe kunderne ind og ud af bilerne så de sidder bedst muligt til deres livs oplevelse. En anden opgave er, at sidde ved siden af og guide kunden rundt på banen så den bedste mulige oplevelse opnås og sidst men ikke mindst, så kommer der også kunder som ikke selv kan køre turen, her hjælper vi instruktører med til at give dem en tur (co-driver tur), hvor farten ned af langsiden skal være en oplevelse som sætter sig i erindringen.

Se videoen herunder, hvordan en ”co-driver" tur kan tage sig ud.

Nu er sæsonen desværre snart slut, men tøv ikke med allerede at købe et gavekort til næste år HER!


Porsche 911 GT3RS
Trackday bilerne