Pension for Selvstændige skulle bruge et blikfang og valgte en Lamborghini Gallardo Superleggera


Lej en Lamborghini til event

Af Henrik Hansen, den 12. maj 2022

På en høj solskinsdag den 7. maj leverede vi en Lamborghini Gallardo Superleggera til vores kunde Pension for Selvstændige med de skønne kulisser af Egeskov Slot i det sydfynske. I forbindelse med BilFestival 2022 havde Pension for Selvstændige valgt SportsCarBooking til at finde en god løsning i kraft af en lækker superbil som skulle hjælpe til at være blikfang på deres stand samt køre et antal ture med deres konkurrencevindere.

De valgte vores Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 som måtte en tur fra hovedstaden og køres en tur til Sydfyn. Og vi må tilstå, at bilen fik den ønsket effekt, for dér var rigtig mange af de besøgende som ville deltage i konkurrencen om en tur bag rattet af den vil superbil. Der var helt sikkert, en håndfuld glade deltagere, som kunne køre fra Egeskov Slot med en gevaldig oplevelse rigere og som helt sikkert ikke havde regnet med, at de nu kunne prale med at have siddet bag rattet af en italiensk superbil.

Skal vi også hjælpe jer med at give jeres event et opløftende forfriskning – Så skriv gerne til os, så vi kan finde en løsning til jer.