Rolls-Royce Silver Spirit


Rolls-Royce Silver Spirit

“More Champagne, Lady?” Lidt om historien bag: Vi har nu fornøjelsen af at tilbyde denne Mark I Rolls-Royce Silver Spirit. Silver Spirit bygget til allerhøjeste standard i de bonede haller i Crewe, England tilbage i 80’erne. En Rolls har alle dage været helt i toppen af den motoriske kransekage for mange, og i dag kan man med fordel nyde gavn af ældre modellers mageløse komfort, aristokratiske udtryk i et attraktivt prisleje. Præcis som dens forgænger og efterfølgere benytter Silver Spirit sig af hydropneumatisk affjedring, som sikrer en nærmest svævende køretur hver gang. Pragtstykket af en motor på 6.75 liter ligger naturligvis også som grundpille i denne Silver Spirit, og leverer en herlig dyb gurglen fra alle 8 cylindre, silkeblød motorgang og masser af overskud til den over to ton tunge brite. Designet er umiskendeligt Rolls-Royce, og trækker både smilebånd og nakker af led, når folk får øje på The Spirit of Ecstasy som pryder kølerhjelmen.

En sjov lille detalje er, at Silver Spirit er den første model hvor kølerfiguren forsvinder ned i grillen, hvis folk har svært ved at nøjes med at kigge med øjnene og griber fat i den.

Denne fantastisk smukke bil, kan anvendes til bryllup og lign på hele Sjælland (men kan selvfølgelig sagtens bookes til øvrige Danmark) – Bemærk – Den udlejes ikke til “Kør-Selv”

Er i interesseret i at få jeres dag foreviget af en dronefotograf, så kan det også lades sig gøre.

 

Teknisk Data

– Topfart: 193 km/t

– 0-100 km/t: 11,3 sekunder

– Motor: 6,75 L V8  med 240 HK

– Ny pris 1982: ca. kr. 2.000.000,- uden afgift

PRISER FRA KR. 1.800,-

Mere om bilen: Denne specifikke Rolls-Royce Silver Spirit er fra 1982, og har levet det meste af sit liv i England. Nuværende ejer har købt den i Danmark af en af branchen kendt samler. Den står i sin originale Caribbean Blue glimrende kontrast til det tykke Biscuit-farvede læder som pryder fladerne i kabinen. heste kræfter nok kommer 0- 100 kommer frem til tiden klassiker med still ny pris i 1982 2000.000 kroner uden afgift vægt 2.675 kilo